Wysłany: 2011-07-30, 18:10 [Ogłoszenie] Nowy Regulamin Oddział: Wojska Lądowe
Dzisiaj został wprowadzony nowy Regulamin Portalu MILITIS.pl Spowodowane jest to głównie faktem, że stary, który powstał jeszcze w 2008 roku stał się nieaktualny po ostatnich zmianach na stronie. Nowy regulamin nie różni się mocno od poprzedniego, zostało jednak dodanych kilka bardziej szczegółowych informacji, które pomogą tak Administracji jak i użytkownikom lepiej korzystać z Forum.
Proszę o zapoznanie się z nowym Regulaminem, do którego link można znaleźć w menu na górze lub poniżej:
Wysłany: 2011-07-30, 18:45
Oddział: Oddziały Specjalne
Zapoznałem się z Regulaminem, rzecz jasna. I oczywiście go akceptuję, bo służy on przede wszystkim wspólnemu dobru. Myślę jednak, iż nie do końca została sprecyzowana kwestia umieszczania na Forum zdjęć czy url materiałów multimedialnych. Można to rozumieć na podwójny sposób. Gdyby można było jeszcze uściślić, co jest w tym przypadku traktowane, jako "spam"? Wiem bowiem, z obserwacji, że czasami i związane z tematem multimedialne załączniki są usuwane. Dziękuję z góry za odpowiedź.
E) SPAM-owania na forum, poprzez Prywatne Wiadomości, e-mail, shoutbox, pisanie kilku postów pod sobą i natarczywe wstawianie linków oraz samych materiałów multimedialnych itp.;
Natarczywe pisanie postów, które zawierają tylko np. filmiki z YT albo same zdjęcia bez słowa opisu są traktowane jako SPAM. Chyba, że są to nie natarczywe posty - czyli np. potrzebne w dyskusji. Na forum są specjalne miejsca gdzie takie coś jest dozwolone - w Kategorii Militaria działy Kantyna - gdzie Regulamin ma mniejszą moc wiążącą czy też dział poświęcony multimediom, który istnieje po to by wstawiać tam tego typu materiały.