Targi

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ogloszenie poszukujemy redaktorow

[Ogłoszenie] Poszukujemy redaktorów!
Autor Wiadomość
Windmaker 
Redaktor Naczelny
Michał "Windmaker" Banach

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2008-10-23, 11:52   [Ogłoszenie] Poszukujemy redaktorów!
   Oddział: Wojska Lądowe

Nasz serwis cały czas się rozwija. Zwiększa się liczba odwiedzających naszą stronę oraz liczba użytkowników serwisu. W związku z tym, że trwa rok szkolny, duża część redakcji jest "przetrzebiona". Na chwilę obecną część redaktorów jest nieobecna, a część nie jest w stanie w pełni wykonywać swoich zadań.

W związku z tym poszukujemy redaktorów na następujące stanowiska:

- Redaktor portalu - odpowiedzialny za uaktualnianie wiadomość i newsów.
- Redaktor skrzynki mailowej - odpowiedzialny za dwie skrzynki mailowe należące do naszego serwisu - redakcja@militis.pl i kontakt@militis.pl oraz za umieszczanie informacji, jakie otrzymujemy w mailach na naszym portalu.
- Redaktorzy działów tematycznych - odpowiedzialni za utrzymanie działów tematycznych na naszym portalu, umieszczanie artykułów (i ich pisanie), rozwijanie bazy danych naszego serwisu - galeria zdjęć, oraz za wszelkie inne sprawy, jakie mogą być interesujące dla użytkowników strony - reportaże z imprez militarnych i historycznych itd. oraz inne tym podobne rzeczy.

Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt.

Każdy Redaktor naszego serwisu otrzyma rangę Redaktora na forum, dostęp do działu administracyjnego naszego Portalu, skrzynkę mailową w domenie naszego serwisu w wybranej przez siebie nazwie oraz wiele innych przywilejów związanych z byciem redaktorem.

Zapraszam wszystkich do zgłaszania się. Kontaktować proszę się bezpośrednio ze mną poprzez PW, GG, mail itd.

"Stałem się śmiercią; niszczycielem światów" - Julius Robert Oppenheimer

"Wojna jest sztuką, ma więc swoich artystów i mistrzów"

"War, war never changes"

oskarzet 
Weteran

Zaproszone osoby: 5
Wysłany: 2008-10-24, 16:47   
   Oddział: Oddziały Specjalne

Witam!

Cytat:
Na chwilę obecną część redaktorów jest nieobecna, a część nie jest w stanie w pełni wykonywać swoich zadań.

Wiem, że to sie też do mnie odnosi. Przykro mi, że na chwilę obecna nie mogą wykonywać swych obowiązków :( . Mam nadziej, że mi to wybaczycie.
Jednak po 20 grudnia to wszystko sie zmieni.
Postaram się również zrehabilitować w odpowiedni sposób (Weteran wie, jaki). Obecnie nawet gdybym chciał to nie dam rady niczego napisać, bo nie mam żadnej literatury i materiałów. A i to, co mnie najbardziej ogranicza to bardzo mało czasu wolnego.

Pozdrawiam

Windmaker 
Redaktor Naczelny

Wysłany: 2008-10-24, 17:22   

Oskar, przecież kompletną głupotą z mojej strony byłoby wymaganie od Ciebie abyś działał na stronie w sytuacji, w jakiej obecnie jesteś. Mówię tu o nas wszystkich - sam nie mam głowy do pracy na stronie tak regularnie jakbym chciał. Potrzebujemy więcej osób, aby sprawniej pracować, aby móc podzielić obowiązki.

Dlatego jeszcze raz zachęcam wszystkich :)

"War, war never changes"

Artur 
Administrator
Redaktor

Zaproszone osoby: 9
Wysłany: 2008-10-24, 23:23   

W pełni zgadzam sie z Windmakerem, w twojej sytuacji to oczywiste jest, że nie masz czasu. Natomiast dobrze, że się taki temat pojawił na forum, sporo jest na tym portalu ludzi z wiedzą, którzy mogliby udzielać społecznie w podstacji artykułów i newsów. Osobiście, to przydałby się jeszcze ktoś/czy grupa osób, która zrobiłaby kalendarz historyczny na ST - eehh kiepski pomysł :-(

"Jest tylko jedna zasada taktyki, która nie podlega zmianom: użyć tego, co pod ręką, by zadać jak najwięcej ran, śmierci i zniszczenia wrogowi w jak najkrótszym czasie." George S. Patton

Windmaker 
Redaktor Naczelny

Wysłany: 2008-10-25, 00:08   

Kalendarz historyczny był w planach, ale z braku ludzi odłożyłem ten pomysł. Sam nie jestem w stanie tego robić, ponieważ po prostu nie mam czasu, dlatego powtarzając się w kółko zachęcam Was do pomocy :)

"War, war never changes"

manowar8 
Sierżant

Wysłany: 2008-11-07, 17:05   
   Oddział: Marynarka Wojenna

A może Szefostwo utworzy specjalny temat, gdzie userzy będą proponować daty i opis wydarzeń z danym dniem związanych. Po jakiejś weryfikacji tychże userowych info, można zacząć tworzyć. Fakt, ze jest to mozolna praca, i będzie ona trwała przez cały okres trwania forum, jednak myślę, że warta.
Jeszcze jedno! fajnie by było, aby nie prowadzić jakiejś selekcji tych wydarzeń. Nawet, jeśli byłyby to info dotyczące drobnych wydarzeń, to może dzięki temu powstanie najobszerniejsze tego typu opracowanie...
Można tez ewentualnie podzielić to na wydarzenia związane z wojna w polityce, na morzu, lądzie i w powietrzu... ale wydaje mi się, ze taki podział nie byłby szczególnie dobry. Po prostu niektóre wydarzenia dotyczą wielu aspektów, tak morskich jak i lądowych... no ale to tylko propozycja ;d

Rafał 
Administrator
Zawodowy histeryk :)

Wysłany: 2008-11-07, 17:27   

manowar8 napisał/a:
A może Szefostwo utworzy specjalny temat, gdzie userzy będą proponować daty i opis wydarzeń z danym dniem związanych.

Wg. mnie to dobry pomysł dlatego już stworzyłem taki temat. Na razie w 'Kantynie', a jak się rozwinie to zobaczymy gdzie go umieścić. Zapraszam: TUTAJ

Celem wojny nie jest zginąć za swoją ojczyznę, tylko sprawić by tamci skurwiele zginęli za swoją...
George Smith Patton (1885 - 1945)

Retreat Hell! We're just attacking in another direction... Oliver P. Smith (1893 - 1977)

Windmaker 
Redaktor Naczelny

Wysłany: 2008-11-07, 17:31   

Podoba mi się ten pomysł. Jeśli się to rozwinie, to zaczniemy to wykorzystywać.

Gratuluję ciekawego pomysłu manowar8. ;)

"War, war never changes"

Armed 
Starszy Szeregowy

Wysłany: 2008-11-10, 11:34   

Wind jak jest miejsce to ja jestem chętny, zaglądam kilka razy dziennie na forum tylko nie zawsze zalogowany.

Windmaker 
Redaktor Naczelny

Wysłany: 2008-11-10, 11:46   

Forum to jedno, pisanie artykułów to drugie. Jeśli pisałbyś znacznie lepsze prace od tego co pisałeś kiedyś dla nas to możemy pomyśleć, ale jak nie, to niestety nie da rady. Nam zależy na dobrych pracach, opartych na wielu źródłach najlepiej. Więc jak?

"War, war never changes"

Armed 
Starszy Szeregowy

Wysłany: 2008-11-10, 11:49   

No zgoda dziś przysiądę i się postaram zrobić b.dobry artykuł a o czym ma być?

Windmaker 
Redaktor Naczelny

Wysłany: 2008-11-10, 11:51   

Cytat:
No zgoda dziś przysiądę i się postaram zrobić b.dobry artykuł a o czym ma być?

Temat zależy od Ciebie - nie zmuszę Ciebie do pisania o tematyce, o której nie lubisz pisać. Wybierz temat i napisz coś - sprzęt bojowy, konflikty zbrojne, bitwy, operacje, postacie itd. Jest tego sporo. Jak napiszesz go to zanim umieścisz go na stronie podeślij to mi i Weteranowi.

"War, war never changes"

Armed 
Starszy Szeregowy

Wysłany: 2008-11-10, 11:56   

Ok spox to biorę się do pisania.

manowar8 
Sierżant

Wysłany: 2008-12-13, 18:27   
   Oddział: Marynarka Wojenna

Witam Admnów! zgłaszałem się z artykułem na temat wozów rodziny ASCOD... myslałem, że uda mi sie skonczyć doś szybko, ale... troszke problemów, i juz kłopot! niemniej zamiaru nie zmienilem :D ... mysle, ze do świąt uda mi się zakonczyć to "grafomanskie dziełko"

Windmaker 
Redaktor Naczelny

Wysłany: 2008-12-13, 19:00   

To bardzo dobrze, że plany utrzymujesz. Na pewno taki artykuł będzie ciekawy. W razie czego służymy pomocą (mam nadzieję że nią służymy :haha: ).

"War, war never changes"

Odpowiedz do tematu