Moim zdaniem Militis jest bardzo dobrym serwisem,ale do ideału trochę brakuje.
A czego dokładniej nam brak?
Zarejestrowane są 52 osoby ale w tematach udziela się co najwyżej 20,sami przyznacie,że to trochę mało.Poza tym poziom dyskusji w kilku tematach jest naprawdę niski
I jeszcze jeden mały szczegół-wiele osób na forum nie przestrzega zasad poprawnej pisowni!(pomijam już ogonki i przecinki,ale zaczynanie zdania z małej litery albo pisanie wielkiej litery w środku zdania to hańba).
Poza tymi małymi wadami to wszystko jest OK!
Windmaker Redaktor Naczelny Michał "Windmaker" Banach
Zarejestrowane są 52 osoby ale w tematach udziela się co najwyżej 20,sami przyznacie,że to trochę mało.
Zapraszamy różne osoby, ale ile zdziała 5 osobowa administracja plus szaser i jeszcze kilka osób, które zapraszają. Dlatego przypominam o małym linku w Waszych profilach, służącym do zapraszania ludzi na forum
_________________ W historii Polski były 2 najtrudniejsze operacje: odrewanie dupy od stołka i przeniesienie socjalizmu z dupy do serca. Ani jedna ani druga się nie udała.
Oceniam na bardzo dobry, duży potencjał i zaangażowanie redaktorów. Znalazłem wiele ciekawych informacji. Mimo, że jestem laikiem w sprawach wojskowych, wzbudził we mnie zainteresowanie, dlatego się zalogowałem. Dodam też, że na ocenę wpłynęła pomoc udzielona przez zaangażowanego forumowicza udzielona przy pisaniu mini opowiadania.
P.S.
aby nie było górnolotnie:
Na koniec - jestem Polakiem i cieszy mnie każda inicjatywa o pisaniu o polskim orężu, w szczególności tym przedwojennym, który temat był tłamszony przez wiele lat komuny.
Szczycę się szarym logo Militis( brawo dla autora) z orzełkiem z koroną.
Ostatnio trochę przycichły rozmowy na forum, stąd zadam pytanie - czy Wam brakuje w naszym serwisie, lub co uważacie, że powinno być zmienione? Zachęcam wszystkich do wyrażania opinii, ponieważ pomogą nam one w rozbudowie serwisu no i co najważniejsze w jego polepszeniu.
Zachęcam więc do pisania jak oceniacie nasz serwis.
2.Stary pomysł z wyborami na użytkownika miesiąca
3.Jeśli da się to wprowadzić medale, ordery itp
4.Skasować konto osobą które nigdy się nie zalogowały na militisie
Windmaker Redaktor Naczelny Michał "Windmaker" Banach
Ad. 1 Dotyczy to też i Ciebie Pablo
Ad. 2 To jest nowy pomysł, trzeba się nad tym zastanowić.
Ad. 3 System jest gotowy, kwestia stworzenia grafik - z tym mamy problem niestety.
Ad. 4 Nie ma to żadnego sensu
Co do Artykułu na medal, sami mamy problemy z regularnym pisaniem artykułów, więc nie wiem czy normalni użytkownicy będą pisali. Ale jesteśmy jak najbardziej za
Wysłany: 2011-07-14, 06:05
Oddział: Oddziały Specjalne
Ze zrozumiałych przyczyn - nie chcę dublować odpowiedzi - nie będę przypominał o mojej bardzo pozytywnej opinii nt tego miejsca. Gratulacje Panowie! Kawał dobrej roboty!
Dziękujemy i nie zamierzamy przerywać prac mających ulepszać portal. Wiele portali, które wydały duże pieniądze na szatę graficzną i system strony może nam zazdrościć co z całą odpowiedzialnością raczę stwierdzić