Wysłany: 2011-07-13, 00:48 Rejestracja - trudna dla Laików Oddział: Oddziały Specjalne
Właśnie pomagałem rejestrować się pewnej osobie na Forum. Sposób, w jaki wypełnia się tu wymagane okienka - nastręcza małych trudności wśród osób, które się na tym do końca nie znają. Wcześniej były okienka - wszystkie pod sobą. Teraz, formularz dzieli się na części - i nie ma żadnej wskazówki, by przejść na inne elementy, obok po lewej stronie.
Coś za coś - nowy system jest mniej intuicyjny niż poprzedni, ale za to jest bardziej nowoczesny. Pomyślimy nad "poprzestawianiem" pozycji w panelu, ale niewiele mogę obiecać, ponieważ skrypt rządzi się swoimi prawami i trzeba wybierać pomiędzy prostotą i staromodnością, a nowoczesnością i jakością.
Wysłany: 2011-07-22, 20:59
Oddział: Oddziały Specjalne
Temat nieprzemyślany. Jak ktoś będzie miał z tym problem - może do mnie napisać. Pomogę, jakby co, jeśli ktoś trafi na ten temat. Można zamknąć i przenieść do archiwum.