Targi

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: prywatne przez reklama wiadomosci

Reklama przez Prywatne Wiadomości
Autor Wiadomość
Windmaker 
Redaktor Naczelny
Michał "Windmaker" Banach

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2012-02-05, 16:19   Reklama przez Prywatne Wiadomości
   Oddział: Wojska Lądowe

W związku z tym, że miał miejsce incydent na forum związany z prowadzeniem reklamy innej strony przez Prywatne Wiadomości, Administracja Portalu MILITIS.pl informuje, że wszelkie tego typu działania są zabronione przez regulamin Portalu. Nie wyrażamy i nigdy nie wyrażaliśmy zgody na reklamowanie stron www poprzez prywatne wiadomości. Jest to sprzeczne z naszą polityką.

Dodatkowo informujemy, że wszelkie działania związane z reklamą stron - zwłaszcza o podobnej tematyce do tematyki portalu, są zabronione na forum, chyba, że zostanie na takową reklamę wyrażona zgoda administracji - przede wszystkim Ja lub Rafał muszę taką zgodę wyrazić.

Zgodnie z Regulaminem:

Cytat:
II. Treści na forum:
4. Na Forum zabrania się:
D) reklamowania stron i forów bez uprzedniej zgody Administratora/Moderatora;

E) zamieszczania jakichkolwiek reklam bez uprzedniej zgody Administratora/Moderatora;

F) SPAM-owania na forum, poprzez Prywatne Wiadomości, e-mail, shoutbox, pisanie kilku postów pod sobą i natarczywe wstawianie linków oraz samych materiałów multimedialnych itp.;

Wszelkie tego typu działania będą od teraz karane zakazem pisania na forum lub permanentnym banem.

Prosimy również użytkowników o zgłaszanie wszelkich tego typu praktyk administracji.

Forum Portalu MILITIS.pl nie jest punktem ogłoszeniowym, nie wyrażamy zgody na publikowanie na forum w żadnej formie ale zwłaszcza poprzez Prywatne Wiadomości reklam stron internetowych i produktów, bez zgody administracji, a w przypadku Prywatnych Wiadomości jest to pełen zakaz reklamy - nie wyrażamy zgody na taką formę reklamy.

Windmaker 
Redaktor Naczelny

Wysłany: 2012-02-05, 16:30   

W związku z zaistniałą sytuacją użytkownicy o nickach Quik. MBM, Mateosl11, zostaną zbanowani za prowadzenie reklamy przez Prywatne wiadomości.

Ban zostanie nałożony około godziny 18:00 i będzie to ban permanentny - bez możliwości odwołania.

Przykro mi, zasady są jasne, a takie zachowanie jest stanowczo zabronione na Portalu.

Jeśli mieliście nadzieję, że nie przeczytam tych wiadomości i co dla Was gorsze nie zliczę wszystkich jakie zostały wysłane, to się grubo mylicie. Portal który reprezentujecie jest od tego momentu niemile widziany na łamach tego Portalu.

"Stałem się śmiercią; niszczycielem światów" - Julius Robert Oppenheimer

"Wojna jest sztuką, ma więc swoich artystów i mistrzów"

"War, war never changes"

widiowy7 
Młodszy Chorąży

Wysłany: 2012-02-07, 21:53   

Windmaker napisał/a:
Jeśli mieliście nadzieję, że nie przeczytam tych wiadomości i co dla Was gorsze nie zliczę wszystkich jakie zostały wysłane, to się grubo mylicie. Portal który reprezentujecie jest od tego momentu niemile widziany na łamach tego Portalu.

Zobaczyć wkurzonego Windmakera.... bezcenne :)
Ale masz rację. Z różnych forów, for ( niepotrzebne skreślić :) ) mam donosy, że działają podobnie.

Co prawda, nie wróżę im świetlanej przyszłości.
Z reszta, jak każdemu innemu nowemu forum historyczno- militarnemu.
Widziałem juz upadek ze czterech w ciągu dwóch lat.

Artur 
Administrator
Redaktor

Zaproszone osoby: 9
Wysłany: 2012-02-07, 22:12   

To jest trochę niemiła i niekulturalna praktyka. Są pewne zasady niepisane między portalami internetowymi, iż takie działanie nie powinno mieć miejsca. U nas i nie tylko zostało to oficjalnie uregulowane. To jest całkowicie inne kwestia niż wymiana banerów, wzajemna oficjalna reklama itd., co jest rzeczą pozytywną i korzystną dla wszystkich stron (co jakiś czas taka współpraca jest u nas podejmowana - ostatnio z portalem o grze WOT), a w dodatku nie męczy użytkowników prywatnymi wiadomościami i spamem na poczcie.

"Jest tylko jedna zasada taktyki, która nie podlega zmianom: użyć tego, co pod ręką, by zadać jak najwięcej ran, śmierci i zniszczenia wrogowi w jak najkrótszym czasie." George S. Patton

Windmaker 
Redaktor Naczelny

Wysłany: 2012-02-07, 22:15   

Cytat:
Zobaczyć wkurzonego Windmakera.... bezcenne :)

:radosny:

Cytat:
Ale masz rację. Z różnych forów, for ( niepotrzebne skreślić :) ) mam donosy, że działają podobnie.

No cóż kultura w sieci słabnie. Kiedyś nawet nie było mowy o takich zagrywkach, dzisiaj nowi na rynku nie mają pomysłu i chęci aby promować się więc idą na łatwiznę.

Obecnie rynek jest pełen i każde nowe forum jest już nadmiarem.

"War, war never changes"

Modelarz123 
Plutonowy

Wysłany: 2012-02-11, 16:46   
   Oddział: Oddziały Specjalne

Szukajmy w tym plusów. Reklamują się tu ponieważ Militis jest popularne :)

Siła i Honor
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą!

Windmaker 
Redaktor Naczelny

Wysłany: 2012-02-11, 17:49   

To fakt...

Ale tak jak mówiłem - problemem nie jest reklama, a raczej forma i sposób - pomijam fakt, że od PW z ostrzeżeniem do bana 4 maile zostały wysłane z reklamą. To był już szczyt moim zdaniem...

"War, war never changes"

Odpowiedz do tematu