Wysłany: 2011-07-14, 12:38
Oddział: Oddziały Specjalne
Był to pierwszy oficjalny kanał serwisu militarno-historycznego Militis.pl na YouTube.
Powstał jednak na prywatnym podłożu Windmakra, dlatego aby sprofesjonalizować YT, powstało drugie konto - które znasz. Tam teraz wrzucamy wszystkie nowości.
_________________ To nie są ludzie - to diabły ! - płk. Milan o Legionistach po bitwie pod Camerone
"Padłem... nikt nie poda ręki... sam wstanę... silniejszy" - Muhammad Ali
"Nienawidziłem każdej minuty treningu, ale powtarzałem sobie: nie poddawaj się, przecierp teraz i żyj resztę życia jako mistrz" - Muhammad Ali
Wysłany: 2011-07-14, 12:40
Można byłoby na nim stworzyć coś w rodzaju aliasa, przekierowania. Bo dość niesmacznie wygląda to po wejściu, przyznasz? Szczególnie, że filmu głównego nie widać - bo jest zablokowany..
Wysłany: 2011-07-14, 12:49
Nie mnie to oceniać zwłaszcza jeżeli jest to prywatne konto a nie oficjalne. Tak samo jakbym miał jakieś poprawki do Twojego konta i proponował coś czego ty zrobić nie chcesz.
_________________ To nie są ludzie - to diabły ! - płk. Milan o Legionistach po bitwie pod Camerone
"Padłem... nikt nie poda ręki... sam wstanę... silniejszy" - Muhammad Ali
"Nienawidziłem każdej minuty treningu, ale powtarzałem sobie: nie poddawaj się, przecierp teraz i żyj resztę życia jako mistrz" - Muhammad Ali