Wysłany: 2011-07-11, 15:56
Oddział: Oddziały Specjalne
Te namiary i inne już poznałem. A jeśli chodzi o Kanały innych Pasjonatów? Nie chciałem zakładać nowego wątku, by nie dublować tematów powiązanych. Stąd pytanie..
Wysłany: 2011-07-11, 16:33
Oddział: Oddziały Specjalne
Na myśli mam wszystkich, którzy tu się aktywnie udzielają, i nie są znani oficjalnie, jako polecani np przez Kanały Redaktorów. Po prostu, mając tu zgromadzoną listę Kanałów, Userów, można podjąć o wiele skuteczniejsze działania dla wspólnego dla Nas wszystkich celu.
Nie, nie robimy takiej listy i robić jej nie będziemy - YouTube to jedna z odnóg, pozostawiona w działaniu dla MovieMakerów którzy publikują na YT swoje prace. Większość userów na forum nie pochodzi z YT. Aktywni userzy też w dużej mierze myślę, że nie mają związku z YT, a cała załoga działająca na stornie jest praktycznie wymieniona na naszym kanale na YT, a jak nie, to znaczy, że nie ma tam lub nie użytkuje tam konta. Listę przyjaciół na YT można znaleźć na YT.