Wysłany: 2008-04-06, 09:27 Filmik promujący Oddział: Wojska Lądowe
Wczoraj stworzyłem filmik promujący nasz serwis i forum, który jeśli się Wam spodoba zostanie umieszczony na serwisie ‘‘youtube’’.
Filmik zamieszczam na serwerze rapidshare aby każdy mógł sobie ściągnąć jeszcze przed zamieszczeniem na youtube’a (może będą poprawki)… Tak więc zapraszam do ściągania, oglądania a następnie komentowania…
Jak widzicie jakieś braki to piszcie to się poprawi… bo ja wszystko fersztejen….
Znakomity. Spasowanie klipu do podkładu muzycznego jest znakomite.
Sugerowałbym tylko aby ostatnią sekwencje z reklamą wydłużyć o kilka sekund. Obecnie jest za krótka i nie udało mi się jej całej przeczytać za jednym razem.
Specjalnie pisze tutaj i umieszczam filmik na serwerze rapidshare, aby można go było skomentować i ewentualnie poprawić przed umieszczeniem na serwerze youtube... bo nie wiem czy zauważyliście ale poprzedni mój filmik ma mały błąd, którego już teraz nie da się poprawić... Aby uniknąć podobnych błędów zwróćcie uwagę również na poprawność językową... Bo w końcu jestem tylko człowiekiem
Jeszcze jedna sprawa filmik jest w języku angielskim, tak mi się przynajmniej wydaje ,
może go przerobić na polski? Co Wy o tym myślicie...
Link do filmiku:
http://rs263.rapidshare.c...2/Produce_0.mpg
_________________ Celem wojny nie jest zginąć za swoją ojczyznę, tylko sprawić by tamci skurwiele zginęli za swoją...
George Smith Patton (1885 - 1945)
Retreat Hell! We're just attacking in another direction... Oliver P. Smith (1893 - 1977)
Windmaker Redaktor Naczelny Michał "Windmaker" Banach
Cóż filmik ogólnie fajny, ale napisy za szybko znikają nic nie można przeczytać. Zdjęcia też mogłyby być trochę dłużej. Bardzo spodobał mi się ten żołnierz w napisach . Ale jak robisz filmik anglojęzyczny to na koniec daj też reklamę w języku Szekspira. Możesz też zrobić wersję polską, w końcu to polski serwis i dwie umieścić. Chciałbym też poruszyć temat jakości ... Albo nie powiem tylko tyle - najlepiej zapisz w wmv.
Możesz trochę wydłużyć czas na napisach, ponieważ czasem nie można ich doczytać do końca.
Zawsze zapominam o wydłużeniu, ale chciałem aby filmik był bardziej dynamiczny...
Cytat:
[...]Ale jak robisz filmik anglojęzyczny to na koniec daj też reklamę w języku Szekspira.
Tutaj należy się zgłosić do Winda, aby taką przygotował, bo ja dostałem tylko w wersji polskiej, ale aby go usprawiedliwić muszę powiedzieć że nie wiedział jaki ma być język...
Co do polskiej wersji to mogę powiedzieć, że powstanie wkrótce, ale troszkę w innej formie, więc tego już nie będę przerabiał. Teraz jakość - już poprawiłem, do Winda trafi w lepszej jakości... Ciężko jest się połapać w tych wszystkich formatach
_________________ Celem wojny nie jest zginąć za swoją ojczyznę, tylko sprawić by tamci skurwiele zginęli za swoją...
George Smith Patton (1885 - 1945)
Retreat Hell! We're just attacking in another direction... Oliver P. Smith (1893 - 1977)
Wysłany: 2009-03-18, 15:45
Oddział: Oddziały Specjalne
Kto ma materiały i chęci niech spróbuje zrobić krótki filmik / taki by wrzucać go do każdego zrobionego filmiku, / kto nie wie o co chodzi niech zerknie jak robią to z Canon Folder Poland
_________________ To nie są ludzie - to diabły ! - płk. Milan o Legionistach po bitwie pod Camerone
"Padłem... nikt nie poda ręki... sam wstanę... silniejszy" - Muhammad Ali
"Nienawidziłem każdej minuty treningu, ale powtarzałem sobie: nie poddawaj się, przecierp teraz i żyj resztę życia jako mistrz" - Muhammad Ali