Strefa dla cywila z góry odpada - nie dość, że brzydka nazwa, to jeszcze nie ma nic wspólnego z tematyką. A co do Transport Strategiczny - wiesz co to znaczy? Nie oznacza to bynajmniej tego o czym będzie dział. Dotyczy to transportu lotniczego sprzętu wojskowego lub transportu morskiego ale o wojskowym charakterze. Nie ma nic wspólnego z np. transportem cywilnym lotniczym i cargo.
Mimo wszystko ten dział nie jest cywilnym działem, a związanym z techniką, bezpieczeństwem i służbami mundurowymi nie będącymi wojskiem. Tu leży rzecz.
_________________ W historii Polski były 2 najtrudniejsze operacje: odrewanie dupy od stołka i przeniesienie socjalizmu z dupy do serca. Ani jedna ani druga się nie udała.
Wysłany: 2011-07-14, 06:01
Oddział: Oddziały Specjalne
Dla Moderacji - jest jeszcze kilka dublujących się wątków. Na szczęście jest ich bardzo mało. W ostatnio komentowanych postach - na pewno to dostrzeżecie.
BTW. Tak, ukończyłem już ciężką pracę w zakresie przeanalizowania całego Forum, co poskutkowało błyskawicznym "awansem" w rangach. Bez obaw - jestem zdrowy psychicznie..
Dla Moderacji - jest jeszcze kilka dublujących się wątków. Na szczęście jest ich bardzo mało. W ostatnio komentowanych postach - na pewno to dostrzeżecie.
Mamy taką wewnętrzną listę zadań która musi być zrealizowana w ciągu góra 2 tygodni - jednym z elementów jest zrobienie porządków na forum. Myślę, że w ciągu kilku dni do tego dojdzie.
WilczeOko napisał/a:
BTW. Tak, ukończyłem już ciężką pracę w zakresie przeanalizowania całego Forum, co poskutkowało błyskawicznym "awansem" w rangach. Bez obaw - jestem zdrowy psychicznie..
Liczymy na dalsze uwagi, bo na bieżąco je analizujemy i już parę pomysłów ciekawych nam nasunąłeś Nie będę ukrywał, że taka aktywność mimo jakiś tam czasem pewnych kwiatków jest jak najbardziej pozytywna. Oby tak dalej
Wysłany: 2011-07-14, 11:11
Oddział: Oddziały Specjalne
Całkiem niegłupie jest usuwanie wątków nie wnoszących nic do tematu. Bo przyznam się, że do tej pory miałem skłonność do złośliwych żartów, nawet, jako Administrator. A potem narzekałem, że dyskusja odbiegała od tematu..