Wysłany: 2011-04-26, 17:59 Porządki na forum Oddział: Wojska Lądowe
W związku z zbliżającą się znaczną przebudową portalu postanowiliśmy odświeżyć forum a dokładnie kategorie i działy na forum. Wiele działów zostało usuniętych lub połączonych z innymi i przeniesionych. żadne posty nie zostały usunięte.
Wiem, że część zmian jest trochę średnio korzystna, ponieważ dotychczas był bardzo jasny podział kategorii na forum, ale uznaliśmy, że jest za dużo kategorii w których prawie nie ma tematów. Zapewne będziemy jeszcze przenosili pojedyncze tematy tak, aby dostosować wszystko idealnie.
Zachęcam do komentarza, a przede wszystkim jeśli macie jakieś inne propozycje zmian na forum tak w kategoriach jak i samym wyglądzie forum to śmiało możecie pisać.
Windmaker Redaktor Naczelny Michał "Windmaker" Banach
Nikt się nie wypowiedział - szkoda, ale no cóż nie zmuszę nikogo do tego
Mam jednak pytanie do naszych użytkowników. Co myślicie na temat wprowadzenia na forum - tylko na forum - tematyki ogólnie o lotnictwie jako jeden dział poświęcony bardziej cywilnemu transportowi.
Nie chcę, aby był to kierunek dodawania niemilitarnych tematów, ale jednak lotnictwo to tematyka cywilno-militarna. Co o tym myślicie? Można to podzielić na lotnictwo wojskowe i cywilne. Coś co pomogłoby trochę rozszerzyć tematykę tylko forum.
Zachęcam do wyrażenia swoich opinii
Wysłany: 2011-06-01, 16:38
Oddział: Oddziały Specjalne
Myślę że to będzie przydatne. Jednak jeszcze trzeba sprawdzic czy jednak istnieją tematy o lotnictwie cywilnym, jeśli nie byc może to się nie sprawdzi. Zobaczymy i miejmy nadzieję.
_________________ "Pojednanie istnieje tylko na cmentarzach"- Józef Stalin
No właśnie nie istnieją, stąd kwestia poruszenia takiej tematyki - opisy działów są dość czytelne i wszyscy użytkownicy tego bardzo przestrzegają. A akurat moja propozycja jest związana z takimi tematami jak np. katastrofa Airbusa z 2009 roku czy też ogólnie rozwój lotnictwa obecny.
No cóż... Pomysł jest ogólnie ciekawy i ja osobiście jestem za wprowadzeniem go lecz czy znajdzie się jakies wieksze grono chętnych które będzie się w nim wypowiadać gdyż dział z 4-5 oma uczestniczącymi osobami nie byłby trafionym pomysłem. Ja bym proponował także założenia podobnej rzeczy tyle że z okrętami - chodzi mi tu o tankowce, kontenerowce i inne duże maszyny
_________________ W historii Polski były 2 najtrudniejsze operacje: odrewanie dupy od stołka i przeniesienie socjalizmu z dupy do serca. Ani jedna ani druga się nie udała.
Pomysł Michała jest dobry i należy go wprowadzić - póki co na próbę, wiec dzielenie tego na statki itd. niech poczeka. Jak wypali to będzie się dalej zmieniać wszystko.
A może Cywilne środki transportu albo Strefa dla cywila
_________________ Celem wojny nie jest zginąć za swoją ojczyznę, tylko sprawić by tamci skurwiele zginęli za swoją...
George Smith Patton (1885 - 1945)
Retreat Hell! We're just attacking in another direction... Oliver P. Smith (1893 - 1977)
_________________ Celem wojny nie jest zginąć za swoją ojczyznę, tylko sprawić by tamci skurwiele zginęli za swoją...
George Smith Patton (1885 - 1945)
Retreat Hell! We're just attacking in another direction... Oliver P. Smith (1893 - 1977)