Tak, Chińska kopia jakże niezwykle nowoczesnego MANPADS produkcji Radzieckiej 9K32M Strzała 2, w kodzie NATO SA-7 Grail, oficjalnego wprowadzonego do służby w 1968.
Nadal twierdzisz że jest to coś niezwykle nowoczesnego?
Cytat:
A skąd ta pewność, jakoś im to pomaga jest gorzej niż lepiej, Obama chce z nimi rozmawiać, może o kwiatkach.
Z czym najczęściej spotykany jest martwy Talib? Hmmm, z tego co widujemy powszechnie, AK wz. 1947, AKS, AKM, AKMS, RPG-7, 9K32/32M i Chińskie kopie. Itd. itp.
Obama sobie może chcieć rozmawiać z każdym, jest politykiem, dba o swój PR kolejnego miłego prezydenta z ramienia centro lewicowej partii Demokratycznej, pozuje na przeciwieństwo Busha jr. "oszołoma", itd. itp.
Cytat:
Ale wyrazy normalnie ja nie mogę! A regulamin?
A co jest tak bardzo niekulturalnego i sprośnego w słowie, tutaj cytuje sam siebie:
Cytat:
zajebiście
?!
_________________ "I postanowiłem poznać mądrość i wiedzę, szaleństwo i głupotę. Poznałem iż również i to jest pogonią za wiatrem, bo wielka mądrość przynosi utrapienie, a kto przysparza wiedzy, przysparza i cierpień." Kazn. 1:17-18 (Księga Koheleta)
-----------------------------------------------------------
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone" Hasan ibn Sabbah.
-----------------------------------------------------------
"We're not going to just shoot the sons-of-bitches, we're going to rip out their living Goddamned guts and use them to grease the treads of our tanks. We're going to murder those lousy Hun cocksuckers by the bushel-fucking-basket." George Smith Patton Junior