Wysłany: 2010-08-26, 14:49 Co to za broń ?? Oddział: Oddziały Specjalne
Witam
Jeżeli w złym miejscu piszę, proszę o przeniesienie.
Przeglądając jakiś czas temu stronki, natrafiłem na dość ciekawe i nietypowe zdjęcie. Dzisiaj na to patrząc wydaje mi się, że nie było opisu, jedynie zdjęcie więc mam pytanie. Wiecie co to jest i do czego służy ??
Pozdrawiam
[ Dodano: 2011-03-05, 13:57 ]
Znalazłem w końcu odpowiedź na tę zagadkę.
Jest to psychotroniczny pistolet do kontroli umysłu
Jeżeli to działa tak jak myślę że działa to Łuakszenka ma już nie 80% a 100%. Miedwiediew ma wygrane każde wybory a wszytkie "mohery" wysyłają całą rentę na Radio Maryja a uczniowie mają wyprane mózgi i non stop siedzą w szkole.
A naprawde do po co to w ogóle jest?
_________________ W historii Polski były 2 najtrudniejsze operacje: odrewanie dupy od stołka i przeniesienie socjalizmu z dupy do serca. Ani jedna ani druga się nie udała.
Wysłany: 2011-03-24, 15:55
Oddział: Oddziały Specjalne
Witam
zizu911 napisał/a:
Łuakszenka ma już nie 80% a 100%
Myślę że faktycznie Alaksandr Łukaszenka wygrałby te wybory, wprawdzie nie aż z 79 % poparciem, nie mniej jednak pokonałby swoich rywali. Moim zdaniem można go porównać do Muammara al-Kaddafiego, bo chodź ma wrogów, to jednak są oni niczym w porównaniu z jego wiernymi oddziałami.
zizu911 napisał/a:
Miedwiediew ma wygrane każde wybory
Dmitrij Miedwiediew to tylko marionetka w rękach Władimira Putina, jednak ostatnio częściej upominająca się o swoje.
zizu911 napisał/a:
a wszytkie "mohery" wysyłają całą rentę na Radio Maryja
Babcie, to bardziej kulturalne i wskazane określenie starszych pań.
zizu911 napisał/a:
uczniowie mają wyprane mózgi i non stop siedzą w szkole
Niektórym osobom naprawdę by się przydało.
Cytat:
A naprawde do po co to w ogóle jest?
Do kontroli umysłu. Urządzenie przydatne podczas przesłuchań, czy ingerencji w ważne osobistości.
Pozdrawiam
_________________ To nie są ludzie - to diabły ! - płk. Milan o Legionistach po bitwie pod Camerone
"Padłem... nikt nie poda ręki... sam wstanę... silniejszy" - Muhammad Ali
"Nienawidziłem każdej minuty treningu, ale powtarzałem sobie: nie poddawaj się, przecierp teraz i żyj resztę życia jako mistrz" - Muhammad Ali
To urządzenie nie służy do kontroli umysłu bo takowych nie ma.
Prawdopodobnie działa na zasadzie fal mikrofalowych i powoduje efekt "poparzenia" delikwenta, ot taka zabawka do kontroli tłumu. Amerykanie mają coś podobnego, tyle że większe i zamontowane na HMMWV.
_________________ "I postanowiłem poznać mądrość i wiedzę, szaleństwo i głupotę. Poznałem iż również i to jest pogonią za wiatrem, bo wielka mądrość przynosi utrapienie, a kto przysparza wiedzy, przysparza i cierpień." Kazn. 1:17-18 (Księga Koheleta)
-----------------------------------------------------------
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone" Hasan ibn Sabbah.
"We're not going to just shoot the sons-of-bitches, we're going to rip out their living Goddamned guts and use them to grease the treads of our tanks. We're going to murder those lousy Hun cocksuckers by the bushel-fucking-basket." George Smith Patton Junior
Taaa. widziałem to. Podobno skutecznie odstracza tłumy. Działa to na zasadzie jakichś fal cieplnych.
Co do tej rosyjskiej "zabawki" ot wątpię by coś takiego mogło spełnić swoje zadanie jakiekolwiek by było (mówię tu i o kontroli umysłu i o tej przenośnej mikrofalówce) bo jest to po prostu za małe.
Co do kontroli tłumu to widziałem pociski do 12 stki które powodują rażenie prądewm i paraliż mięśni.
_________________ W historii Polski były 2 najtrudniejsze operacje: odrewanie dupy od stołka i przeniesienie socjalizmu z dupy do serca. Ani jedna ani druga się nie udała.
Co do tej rosyjskiej "zabawki" ot wątpię by coś takiego mogło spełnić swoje zadanie jakiekolwiek by było (mówię tu i o kontroli umysłu i o tej przenośnej mikrofalówce) bo jest to po prostu za małe.
A niby dlaczego miałoby nie działać? Na pojedynczego delikwenta? Oj nie doceniasz kreatywności Rosjan...
_________________ "I postanowiłem poznać mądrość i wiedzę, szaleństwo i głupotę. Poznałem iż również i to jest pogonią za wiatrem, bo wielka mądrość przynosi utrapienie, a kto przysparza wiedzy, przysparza i cierpień." Kazn. 1:17-18 (Księga Koheleta)
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone" Hasan ibn Sabbah.
"We're not going to just shoot the sons-of-bitches, we're going to rip out their living Goddamned guts and use them to grease the treads of our tanks. We're going to murder those lousy Hun cocksuckers by the bushel-fucking-basket." George Smith Patton Junior